Niet tevreden, geld terug

Mobile Chiptuning werkt uitsluitend met de beste kwaliteit software en materialen. Deze software wordt in samenwerking met Duitse specialisten (ingenieurs, monteurs en programmeurs) ontwikkeld voor uw merk, motoruitvoering en specifieke computer type. Voor elke vrachtwagen wordt een nieuwe, unieke software set geschreven. Dit is nodig vanwege het feit dat de software van uw vrachtwagen niet alleen gegevens omtrent het motormanagement bevat, maar bijvoorbeeld ook een unieke code of de door u gekozen af-fabriek opties. Deze unieke gegevens blijven ook na tuning behouden. De software voldoet aan alle TUV-eisen en wordt vanzelfsprekend zorgvuldig getest. Dit testen vindt plaats op een speciale vermogensbank in combinatie met zeer precieze meetapparatuur. Dit om er voor zorg te dragen dat de motor de mechanische belasting niet kan overschrijden.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij u een garantie van maar liefst 5 jaar op de soft- en hardware die door ons is ingebouwd.

Chiptuning tevredenheidsgarantie

Nadat de tuning heeft plaatsgevonden maken wij met u een proefrit. Als de tuningresultaten niet aan uw verwachtingen voldoen, dan brengen wij kosteloos uw vrachtwagen terug in de originele (fabrieks) staat. Deze chiptuning tevredenheidsgarantie geldt 2 maanden.